Als een dierbare van je komt te overlijden dan staat je wereld op zijn kop. Er moet een boel geregeld worden, zeker voor de begrafenis. Als het dan zover is beleef je dat moment als in een roes en is de dag van de uitvaart voorbij voor je er erg in hebt. Om in de deze tijd van Covid-19 nog maar helemaal niet te spreken van het beperkt aantal mensen dat we uit mogen nodigen. Een fotograaf op de uitvaart kan dan zeer waardevol zijn.
( lees verder onder de foto’s )

Bel of mail mij voor het maken van een (koffie)afspraak!

Ik ben er als uitvaart fotograaf uit Enschede graag voor u bij. Ik maak een mooi document wat u later op uw gemak terug kunt kijken, digitaal of in drukvorm. Een document wat u aan uw vrienden en familie kunt laten zien die er niet bij konden of mochten zijn. Ik kom langs om uw wensen te bespreken, op de dag van de begrafenis of crematie ben ik er zo ongemerkt mogelijk bij. Uiteraard bevat bovenstaande impressie bewust een vrijwel anonieme weergave om u toch een indruk te kunnen geven van mijn werk.

Voor mij als fotograaf is niet alleen de uitvaart belangrijk, ik maak graag een compleet beeld. De opbaring thuis, in het uitvaartcentrum of familiehuis, het hoort er allemaal bij. Uiteraard werk ik ook graag samen met uitvaartondernemers.

Afscheidsfotografie

Hoe naar het ook is; het komt veelvuldig voor dat mensen te horen krijgen dat het einde eerder in zicht is dan gedacht. Hoe mooi is het dan om een afscheidsreportage te maken. Samen met naaste familie even een middag fotograferen in de natuur, uiteraard sta ik voor al uw wensen open.

Bent u op zoek naar een fotograaf voor een uitvaart?
Moeten we even koffie doen en uw wensen bespreken?
Via fotografie@robbertbrink.nl of 06-16838942 sta ik u graag te woord.