Bedrijfsfotografie

Als bedrijfsfotograaf ben ik actief op de zakelijke markt. Je kunt altijd contact opnemen voor het maken van zakelijke portretten, reportages en vastgoedfotografie.

In deze digitale tijd is het van groot belang om op een professionele wijze te laten zien wie je bent en wat je doet. Ik help hier graag bij. Voor een overzicht van mijn zakelijke kosten kijk je onder investering. Ik ben gevestigd in Enschede maar ook actief in Hengelo, Almelo en omgeving. Ik ben inzetbaar door heel Nederland en in Duitsland net over de grens.

Ben je geïnteresseerd in mijn werk; moeten we even een kop koffie doen? Neem dan contact met mij op: 
Telefoon: 06-39204028
E-mail: fotografie@robbertbrink.nl

Mijn gehanteerde algemene voorwaarden zijn hier te vinden.

Met vriendelijke groet,

Robbert Brink
Enschede

Over mij

Fotograferen doe ik al sinds ik kan lopen. Na veel particulier werk heb ik de switch naar de zakelijke markt gemaakt. Naast een opleiding aan de Fotoacademie heb ik jarenlange ervaring. Hier op mijn website krijg je een idee van mijn beeld, mijn stijl, wat ik leuk vind en waarvoor je mij altijd kunt bellen.

Niet onbelangrijk is daarnaast wie ik ben, hoe ik mijn opdrachten aanpak. Ik ben goed voorbereid en ik kan vrij enthousiast zijn, elke dag weer. Dat is niet zo moeilijk als je het mooiste vak hebt wat er is.  Mensen die ik fotografeer staan AAN, die hebben er zin in en zo niet dan komt dat vaak vrij snel ;)
Ik ben niet moeilijk, ik ben flexibel en alles is bespreekbaar. Ik sta liever op een vette plek dan voor een saai wit muurtje, ik heb dan ook geen studio maar werk altijd op locatie. Opdrachtgevers worden blij van mijn beeld maar zeker ook van de ruime keuzemogelijkheden die ik bied. Uitgeverijen ontvangen altijd meer opties dan ze verwachten, en medewerkers van grote bedrijven hebben altijd de vrijheid om te kiezen welk portret ze willen gebruiken

Heeft u fotografische plannen, moeten we even koffie doen?
Ik hoor het graag!